søndag 5. januar 2014

BææææBuuuuBææææBuuu-sokker

Etter en lang periode med innetid på grunn av sykdom for minstemann var det veldig kjekt å få komme seg på en liten utflukt. En av mine beste venner jobber i ambulansen, og du kan tro det var stas å få se på bææ-buu'en på nært hold. 

Siden dette var rett før jul, tenkte vi at snille ambulanse-venn skulle få seg en liten julegave fra Magnus som takk for titten , og da ble det et par med passende sokker som kan varme beina mens han sitter på vakt.


Sokkene er strikket i Dale Freestyle. Ikke akkurat optimalt sokkegarn, men det var det eneste jeg fant i passende farger. To nøster av neongul og et nøste av hver av neongrønn og grå gikk med til et par herresokker strikket på pinne 4 og 4,5.

Jeg har ikke skrevet ned mønster, men strikket sånn ca etter denne sokkeoppskriften fra Drops. 
Måtte justere litt, strikket de ikke like lange i leggen, og la opp antall masker så det gikk opp i 2 rapporter med mønsteret til teksten på sokkene.

Mønster til teksten kan du få her:


Om du vil kan du strikke sokkene til deg selv eller en venn, men ikke for salg. 
Kanskje kjenner du en som jobber i ambulansen som blir glad for et par sokker :)
Link gjerne til meg om du legger de ut på nett og jeg blir glad om du også skriver det her i kommentarfeltet så jeg kan klikke meg inn å se din versjon av sokkene:)

Min amulansevenn ble veldig glad for sokkene sine, og de har allerede vært i bruk

(Ja Per jeg har tatt bildet ditt fra Facebook ;) )
  
Og en liten kar som var veldig fornøyd med besøket :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar