onsdag 26. mai 2010

Ålesund-tur

Da var jeg tilbake i Bergen etter nesten en hel uke i Ålesund. Selv om uken har gått fort, har jeg likevel fått tid til mye besøk og turer hit og dit.

Indiska har endelig åpnet butikk i Ålesund. Første dagen de hadde åpent var det stappfullt med mennesker som ville se de flotte tingene de har inne.  Jeg liker godt de store te/kaffekoppene i forskjellige farger og mønstre, og har allerede flere av de i koppehyllen.

Bilde fra Indiska.no

Litt utenfor Ålesund ligger Alnes. En liten bygd med utsikt ut mot havgapet. Vi var på besøk i fyrtårnet en av dagene hjemme og dette anbefales! Utsikten fra Alnes fyr er fantastisk, men dette passer ikke for de med høydeskrekk! Litt mo i knærne i toppen av tårnet når man ser ned. Der er også kunstutstillinger og en liten kafe som serverer hjemmelagde kaker, vaffler og sveler.

Jeg fikk også tatt med litt kjøkkenpynt hjem. Vi har turkise mosaikkfliser over kjøkkenbenkene som jeg ikke er er overbegeistret for. Hos Emma's verden i Langevåg fant jeg dette skiltet som går i turkise fargetoner som kan dempe litt knallfargen i flisene.Hos Kremmerhuset fant jeg dette som går i samme fargene selv om det på bildet ble litt grønt :)Er du først i Langevåg bør du også ta turen innom min venninne Maren's butikk Lille venn. Der er mye fint til søte små :)

Da er det tilbake til hverdagen og jobb!

Ha en fin dag :)

1 kommentar:

  1. helledussen så snasne!!!! me like alot!! veldig missunnelig på det du fant på emmas verden. dei har så mye fint der!

    SvarSlett