fredag 9. juli 2010

Sommerbukse og veske til Epla

Jeg har litt sansen for haremsbukser. De er utrolig behagelige å ha på og ikke minst er de lette og svale i sommervarmen. Nå har vi vel ikke vært velsignet med for mye sommervarme her på vestlandet i år, men jeg reiser på ferie til varmere strøk på søndag og da hadde jeg likt et par i kofferten. Jeg fant et mønster hos stoff og stil, og tenkte at jeg skulle forsøke å sy et par. Jeg hadde i utgangspunktet ikke helt troen på at dette skulle gå bra, siden jeg ikke har sydd noe særlig klær før, men buksen ble fin den! 


Det er  bare et lite problem, og det er at den ikke passer, så da blir det nok ny bukse på mamma :) 


Jeg har også laget en ny veske til Epla-butikken. Det har vært litt stillstans i produksjonen for tiden, men tenkte jeg måtte få ferdig det jeg har startet på før ferien. Dette er samme type veske som jeg har laget mange ganger før, men jeg synes de er så greie fordi de rommer så mye. 


Utsiden av vesken har en liten lomme med blondepynt. Fargene ble litt annerledes på bildet enn i virkeligheten, den rosa fargen er ikke så skarp, og den lilla er ikke så rød.Innsiden har lommer i samme stoff som utsiden. Her kom fargene litt bedre frem :)

Da er det bare en liten dag igjen på jobb og så er det sommerferie !

1 kommentar:

  1. Hei Christina! Takk for sist!Et veldig kjekt utdrikningslag!:)
    Kjempefin bukse du har sydd!!Gøy å kunne sy sine egne klær, får noe som ingen andre har!
    God tur til deg! Må si jeg er en smule misunnelig.....:)
    KLem

    SvarSlett