mandag 16. august 2010

Ferieslutt og tilbake til hverdagen

Vi har vært i bryllup i Ålesund i helgen, og på turen tilbake fikk vi merke at nå er sommerferien over for de fleste, med 2 timers fergekø! Jeg har jobbet i 2 uker allerede og det har nesten ikke vært trafikk på veiene, men i dag suser bilene forbi som normalt. Det er litt trist å tenke på at sommeren snart er over for i år, men vi har jo fremdeles fantastisk vær ute, så kanskje høsten ikke blir så aller verst likevel :)
I dag er det skolestart for mange og også mange barn som er tilbake i barnehagen. Jeg har tidligere i år laget en barnehage-bag til en liten kompis og den har blitt mye brukt. Mammaen hans ville ha en veske som var litt finere enn handleposer å ta med våte klær fra barnehagen i, og da ble løsningen voksdukmateriale.

Han er en liten klatremus som er høyt og lavt hele dagen, så da synes jeg at dette verset passet fint til han. Det har jeg printet ut på strykeark og overført til stoffet.

Nå skal jeg også legge ut noen for salg i Epla-butikken. Den første er klar, og dette ble en jentemodell. Jeg har også planer om noen i litt mere guttefarger som kommer etterhvert.


Jeg liker kombinasjonen av rosa og gult kjempegodt og fargene gir meg skikkelig sommerfølelse. Jeg har ikke hatt glidelås i denne, fordi voksdukmaterialet og min symaskin ikke ville samarbeide om det. Det gjør ikke så mye fordi glidelåsen ble heller ikke mye brukt, men det kunne være greit å ha muligheten til å lukke den, så da ble løsningen stropper som kan knytes.


Innsiden er i rosa polkadots :)Skulderstroppen er lang nok til å henge tversover kroppen eller kun over skulderen. Den har det glatte stoffet vendt ut så den ikke sklir av.

Jeg skal snart sette igang med å lage nye bager, men i første omgang legger jeg ut denne på Epla. Sjekk ut butikken min her .

Nå er det på tide å komme seg ut i fineværet :)

1 kommentar:

  1. for en flott blogg du har. Masse fine ting du lager som jeg har sett på i Epla butikken din.
    Jeg kommer gladelig tilbake :-))

    SvarSlett