søndag 26. desember 2010

God Jul og ferdig Mariusgenser

Da er julekvelden forbi og vi nyter noen late dager. Deilig å slappe helt av etter noen litt småstressende siste dager før jul. Planlegger hvert år å være ferdig i god tid, men kommer alltid litt på etterskudd likevel med ting som må fikses i siste liten..

Høstens store prosjekt har vært en Marius-genser i julegave til en liten gutt. Synes disse er utrolig fine i de tradisjonelle fargene, men det har han hatt tidligere, så da ble det litt variasjoner av blått. 


Jeg var litt nervøs for å klippe hull til armene, så selv om genseren har vært ferdig en stund fikk jeg ikke montert den før jeg kom til Ålesund og fikk hjelp av mamma. Det gikk heldigvis bra så genseren ble ferdig på lillejulaften. Det var jo egentlig ikke så vanskelig, men var så redd for å ødelegge noe!


Jeg strikket en forhøyet halskant på denne genseren, men angret litt i ettertid..synes egentlig at det er finere med hals som går rett over. Jeg har en genser til som er klar til montering og den får annen hals. Jeg måtte innse mine egne begrensninger før jul, så den får bli montert i romjulen og heller bli en bursdagsgave.


I kveld blir det samling med gamle venner. Er så utrolig kjekt når alle er hjemme til jul og vi kan treffes!

Ha en fortsatt God Jul :)

1 kommentar:

  1. ja stress før jul,det tror jeg er tradisjon hos oss i huset,hvert år liksom...
    nydelig marius i flotte farger,blått er såååå fint:)

    SvarSlett