torsdag 17. mars 2011

Mariusbody - Endelig ferdig!

Dette var et langdrygt prosjekt! Tar jammen meg litt tid å strikke med tynn tråd selv om plagget er aldri så lite.. Den lille karen som skal få denne kom en del uker før tiden, så da fikk jeg litt tidsnød, men nå er den omsider ferdig og klar til å sende avgårde :)


Bodyen skal egentlig syes sammen i bunnen og settes knapper i skuldrene. Dette synes jeg ville bli veldig upraktisk med tanke på bleieskift, og satte i trykknapper i bunnen og heklet en kant rundt. Mønster er fra Sandnes "det første året" og garnet jeg har brukt er Lanett, som går fint å vaske. Denne gangen ble det marineblå, lysblå og turkis som ble fargevalget :)


Da gjenstår det bare å gjøre ferdig Mariusgenseren til meg selv, så tenker jeg at det blir en liten Marius-pause på meg!

3 kommentarer:

 1. Kjempesøt body i nydelige farger.

  Har strikka denne jeg også, og helt enig med deg: body uten åpning i skrittet er utrolig upraktisk! Fin måte du løste det på.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Kjempe fin og fine farger! Blir nok glad mottaker tenker jeg :)

  SvarSlett
 3. Takk skal dere ha! Ble fornøyd med fargene ja, jeg er veldig glad i blåfarger :) Får bare håpe den passer, han er jo veldig liten enda, men da får han bare vokse inni den:)
  God helg!

  SvarSlett