søndag 12. oktober 2014

Rosa Sløyfe-sokk 2014

Da var oktober allerede godt igang, og årets Rosa Sløyfe-sokker er avlevert.
I år la jeg de ikke ut til auksjon, men strikket de for en kollega som har mistet en av sine nærmeste av brystkreft. Måten vi gjorde det på i år er at jeg kjøper inn garn og strikker, og hun setter inn et beløp til kreftforeningen. Det er jo også så utrolig mange andre fine effekter man kan kjøpe til inntekt for Rosa Sløyfe, 
Jeg har kjøpt en kopp som de selger hos Kitchn, og i tillegg reflekser og pins som vi selger hos Vitusapotek. Dette er en viktig sak så her er det bare å støtte det man kan!
Sokkene er strikket i Falk fra Dale. Ikke det mest optimale sokkegarnet side det er ren ull og ikke noe nylon i. Men jeg regner med det går greit siden dette er kosesokker og ikke så mye slitasje på som for eksempel sokker man har i støvlene.
Valget falt på dette garnet fordi det var det eneste jeg fant i riktige rosafarger, men det er også et garn som det går fint an å strikke denne type sokker av.


Mønsterrapporten til sokkene finner du her på bloggen om du klikker på etiketten "mine mønstre" eller "rosa sløyfe". Du kan gjerne bruke mønsteret til å strikke til inntekt for Rosa Sløyfe eller til eget bruk, men ikke for salg til egen inntekt. 

Ha en flott oktober !!

Bildene av disse sokkene, og også andre bilder på min blogg er mine. 
Du kan spørre meg om lån av mine bilder, men i det siste har tidligere bilder blitt viderepublisert og de som har lagt de ut sagt de var sine. 
DET er ikke greit!3 kommentarer:

  1. Så flotte sokker og så koselig å strikke dem til noen som trenger dem på flere måter!!! Og, det er jo så ille at folk stjeler bildene dine. Har også opplevd det - og det er så frustrerende!!!!

    SvarSlett
  2. ååå disse var kjempefine......å så støtter di en god sak. fantastisk!

    SvarSlett
  3. Flotte rosasokker som viser sin støtte til en veldig viktig sak!

    SvarSlett