lørdag 13. desember 2014

Genser i siste liten!


Denne genseren startet jeg på i vår, men på grunn av at det var en million tråder å feste, og andre mer spennende småprosjekter som fristet, så har den lagt uferdig helt til nå. Gutten min blir jo ikke mindre med tiden, så skulle han få brukt den var det bare å kaste seg i det og gjøre den ferdig. 
Jeg er egentlig veldig fornøyd med den, og skjønner ikke hvorfor jeg utsatte det så lenge! 


Jeg så denne genseren utstilt i en strikkebutikk, men hadde ikke tid til å gå inn å få tak i mønster der og da. Neste gang jeg gikk forbi var genseren borte, og jeg klarte ikke finne ut hvor mønsteret kom ifra. Heldigvis vet strikkesida på facebook råd, og mønsteret finnes i katalog 246 fra Dalegarn.
Jeg har ikke strikket den helt lik som originalen, jeg har blant annet endret på mønsterborden fordi jeg ikke fikk det til å gå opp med målene jeg ville ha genseren i.


Jeg har strikket genseren i Baby Merino fra Drops. 
Dette er mitt favorittgarn når jeg strikker til Magnus fordi han må ha noe helt kløefritt. 
Garnet finnes i utrolig mange fine farger, og jeg synes at grønt, blått og turkis er friske fine farger til barneklær.


"Vrangborden" på denne genseren var litt spesiell, men veldig dekorativ.
Fikk selvfølgelig ikke tatt bilde av Magnus med genseren på, så da fikk det bli noen kjedelige bilder av genseren alene. Sånn er det med en 2,5 åring som er ute av bildet før mammaen rekker å trykke på knappen :) 

Litt lite som skjer her for tiden, det meste som strikkes er jo gaver så da må det jo være litt hemmelig en stund til :)

2 kommentarer: