torsdag 18. oktober 2012

Auksjon for Rosa sløyfe

Oktober er rosa måned, og Rosa sløyfe aksjonen til Kreftforeningen mener jeg er en kjempeviktig sak å støtte. Jeg har i den anledning strikket en Mariusinspirert Rosa sløyfe sokk som jeg tenkte å selge til høystbydende, og pengene går selvfølgelig rett til Kreftforeningen :)

Mønsteret har jeg laget selv, og kan brukes til andre ting en sokker. Du må gjerne bruke det, men om du selger varen så gi pengene til kreftforeningen. Strikker du til eget bruk så gi også gjerne en gave til kreftforeningen!


Jeg har strikket i Rubingarn på pinne 3,5 og har fulgt sokkemønster fra garnstudio. 
Det du trenger er mønster som går opp i 18 masker.


Sokken passer skostørrelse 38-39.
(Jeg bruker 37-38 og den er litt lang)


Om du vil gi bud så legg inn i kommentarfeltet, legg igjen navn eller e-post så jeg kan kontakte deg. 
Jeg avslutter 31.oktober!


Strikk i vei :)

14 kommentarer:

 1. Tillater meg å låne dette mønsteret. Årets julegave til "de som har alt" blir i år: Et par rosasløfesokker + 200 kr til krftforeningen.
  Randi

  SvarSlett
  Svar
  1. Supert! Kjempeflott gave :) jeg blir veldig glad for det!

   Slett
 2. Åååå, dette er den perfekte julegaven til moren til Bjørn Christina! Hvor store er de sokkene du har på bildet her? Hun må nok i alle fall ha str. 40... Dersom de du har strikket nå er for små, kunne du tenke deg å strikke et par til om jeg betaler? Det går litt seint med meg og strikking... Hils mann og barn fra oss her på Sørlandet:)

  Ingeborg Johanne:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingeborg Johanne :)tror de blir litt knappe til str 40 :( Jeg har en del ting jeg må bli ferdig med før jul, så jeg tror ikke jeg rekker det dessverre :( Kan evt kanskje gjøre det på nyåret om du vil ha et par til bursdagen eller noe :) Hils tilbake!

   Slett
 3. starter budrunden kr 700 ;) nyydelige strømper og ei god sak!

  SvarSlett
 4. Takk oppskrift på fine sokker. Låner og donerer 200,-

  SvarSlett
 5. Hei Christina! Skulle bare mangle at jeg delte disse fine sokkene til en god sak!!Du er kjempeflink som har laga dette mønsteret!Og kjempesnill som vil være med å bidra til kreftsaken!! Gleder meg til du kommer i selskap :)Klem

  SvarSlett
 6. å de var fantastiskt fina! Skall låna mönstret och skänka :) Men jag hittar ingen socka med 18m i mönstret, vilken socka stickade du efter?

  Kram från Linn

  SvarSlett
 7. Hei :) vet du hva fargene du har brukt heter?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Er så lenge siden disse ble strikket, så husker ikke nr, men om du ser på fargekartet til rubin på sparkjøp sine sider vil jeg tro det er de tre rosafargene som er ved siden av hverandre. Jeg synes den mørkeste jeg har brukt ser lysere ut på bildet til sparkjøp så mulig de har gjort noen endringer.. Det er ihvertfall det garnet :)

   Slett
 8. Fantastisk god idé, har nå strikket et par og kjører auksjon på de, selvfølgelig til inntekt for Kreftforeningen. Tusen takk for tipset og lånet av mønsteret! :) Anniken Sjøvold, Hammerfest.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig flott! Om du har lagt de ut på nett, send meg gjerne link så jeg får se sokkene dine :) Er så kjekt å se andre som strikker sokkene av mønsteret mitt :) god helg!

   Slett
 9. Hei. jeg håper det er greit at jeg også låner mønsteret. hadde en mamma som døde for 1,5 år siden av kreft (ikke brystkreft da) men støtter uansett kreftsak.jeg strikker endel å tenkte at for hvert nøste jeg kjøper ila oktober legger jeg av 50 kr som går inn til saken. har fra før kjøpt sløyfer og drikkeflaske fra rosa sløyfe. å akter og støtte vidre så langt jeg kan. får jeg lov og spørre om du husker hvor mange masker du la opp? for jeg finnerheller ikke noe som går opp i 18 (skjønte ikke helt hva du mente med det????)
  vil bare også få avsluttet med å si at jeg syns du har en kjempeflott blogg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så trist å høre om moren din! Såklart er det greit at du bruker mønsteret! Det kommer litt an på hvilken tråd du bruker, de jeg strikket sist la jeg opp 54 masker, slik at mønsteret (som går over 18 masker) strikkes 3 ganger på en runde. Har du tynnere tråd, eller ønsker en videre sokk, kan du legge opp flere masker, men da vil du ikke få hele rapporter på mønsteret. (Det gjør heller ikke noe, men du vil ikke få mønsteret til å passe i starten og slutten på hver omgang. ) strikkefastheten på garnet jeg brukte et 23 masker på 10 cm, og jeg strikket på pinne 3.5. Kjekt å høre du liker bloggen min. Jeg er jo ikke så veldig aktiv å legger ikke ut så ofte, men jeg synes det er kjekt å "samle" det jeg strikker, og så er det gøy å se tilbake på :) Ha en flott oktober og kos def med sokkene :) :)

   Slett