søndag 10. oktober 2010

Fanabody og pingvinbesøk

En av mine venninner får snart en liten gutt og jeg har lenge gått å tenkt på hva jeg skal gi i gave. Jeg fant en body fra Dalegarn med fana-mønster som jeg ikke kunne legge ifra meg, så da ble det den. Baby-ull på pinne 2,5 tar jo evigheter å strikke, men det blir så myke plagg at jeg liker det ganske godt likevel :)


Fargene jeg har brukt er isblå og hvit, og det gikk med i overkant av et halvt nøste av hver farge. For at bodyen ikke skal bli for liten med en gang strikket jeg den i str 3-6 måneder. Mønsteret er i hefte 208, og der var det også mye annet fint.


Det var også mønster til sokker og lue søm hører til bodyen. Siden jeg fikk endel garn til overs så får jeg se om det ikke blir et par sokker også :)Vi har hatt besøk i fra Ålesund i helgen, og været har vært helt supert til å traske rundt ute i byen. I dag har vi vært en tur i akvariet, kjempesøte pingviner ! Bare å ta en tur og hilse på Pingrid Alexandra, Aleksander Pingbak, Erik Pingleklepp og Herman Piele :)2 kommentarer:

  1. Fana body likte jeg godt. Hva med Marius Body? Jeg kan ikke strikke mønster men ser for meg både Fana og Marius i diverse utgaver. Laptop cover, veske, lommebok Osv. Uansett Fana body var kjempe fin.

    SvarSlett
  2. Det er ikke så vanskelig å strikke mønster så lenge det bare er 2 farger. Blir det mer enn 2 så sliter jeg litt :) Kan sikkert strikke Marius-body med samme oppskriften, er jo bare å bytte mønsteret og evt justere litt på maskeantall. Jeg liker kjempegodt norske tradisjonelle mønstre som selbu, fana og marius, gjerne i litt andre farger enn det som er vanlig:)

    SvarSlett