mandag 18. oktober 2010

Pink Pants

I helgen har det vært biltur til Ålesund og på veien ble det monsterbuksestrikk til en liten jente på snart 2 år. Mønsteret et litt annerledes enn den forrige jeg strikket og finnes her. Den er litt mindre og passet mye bedre til en 2-åring. Jeg kom litt skeivt ut når jeg skulle dele opp og øke til føttene, for jeg fikk ikke likt antall masker på hvert ben. Jeg måtte rekke opp ganske mye, og delte deretter opp slik at begge sider ble like.


Dette mønsteret er tilpasset garn med strikkefasthet 20 masker/10 cm. Jeg har brukt Rubin-garn, som har 23 masker/10 cm og pinne nr 4. Jeg liker dette garnet godt til disse buksene, og det er superwash så det kan også vaskes i maskin.


Jeg strikket vrangbord i livet og satte i en snor. Den røde munnen ble også stripe i fronten av buksen. Buksebena fikk en lang vrangbord slik at den kan brettes ned når hun vokser og får lengre ben. 


Siden jeg strikket vrangbord i livet, ble det litt mindre plass å brodere monster på. Derfor ble det kun plass til øyne og tenner på denne buksen. 
4 kommentarer:

 1. Veldig tøff er den!
  Lily digga den!!!

  SvarSlett
 2. Det var bra! Ho er no så søt at:) Var så kjekt å se deg igjen, forhåpentligvis ikke så lenge til neste gang!

  SvarSlett
 3. så fin den ble,liker rubin garnet godt,særlig til ullbukser:)

  SvarSlett
 4. Ja jeg synes det er kjempefint å strikke med. Blir veldig jevnt, og så er det jo kjekt at det kan vaskes:)

  SvarSlett