fredag 11. juni 2010

3 par drageløpere klar for avreise til Sydney

Da var endelig det siste paret av drageløperne ferdige!


Nå er hele familien komplett, så da gjenstår det bare å se hvem som løper raskest :)
Den siste sokken tok meg evigheter å strikke for jeg var plutselig blitt veldig lei. Det er litt rart, for de er vanligvis kjappe å få ferdige, men jeg har laget en del par og da blir det sånn. Før jul i fjor bestemte jeg meg for å strikke Converse tøffler til alle søskenbarn som kom hjem til julesamling. De første sokkene gikk unna på no time og jeg tenkte at dette ville gå som en lek. Der tok jeg jammen feil! Det 10. paret ble ferdig på lillejulaften, og da var det plutselig ikke så festlig å strikke lenger på en stund :(


Merkelappene har jeg printet ut på strykepapir. Vi har fått besøk fra Ålesund i helgen, og da jeg kom fra jobb idag hadde min søte mamma kjøpt blomster til meg!Nå er det VM-start og fredagskos, noen timer jobb i morgen, og så er det helg!3 kommentarer:

  1. Åh, disse drageløperne var fantastiske! Også navnet, da! Kan jeg få kopiere dem? I alle fall ideen med drage"kammen" på ryggen/leggen? (o:

    SvarSlett
  2. Hei :) ekje mulig å få oppskfifta på dissa converse sokkane? :) Dei va så KULE!! :D

    SvarSlett
  3. Hei! Oppskriften på conversesokkene er en oppskrift som kan kjøpes på ravelry.com av michellenyc. Siden det ikke er min oppskrift så kan jeg dessverre ikke sende den til deg :( Om du ikke er medlem av ravelry, så kan du jo kanskje bruke et tøffel-mønster som ligner og se om det kan gå :)

    SvarSlett